Våra material

Steninredning i Linköping AB

Vi tillverkar produkter i högkvalitativa naturmaterial som marmor, granit och kalksten, men jobbar även med komposit. Alla stenskivor importeras från Italien vilka vi själva har valt ut. När du anlitar oss får du alltid en skräddarsydd lösning.

Marmor

Stig in i vår värld av marmor – det ultimata materialet för att ge ditt hem den där extra touchen av elegans och stil. Marmor är inte bara ett material, det är ett konstverk från naturen själv! Med sina unika mönster och färger blir varje bit unik.

Oavsett om det är för din nya köksbänk eller för att förnya dina fönsterbrädor, vårt utbud av marmorprodukter kommer att ge ditt hem den där wow-faktorn du letar efter. Så låt oss hjälpa dig att skapa ett utrymme som är lika avslappnat som det är elegant, med marmor som stjärnan i showen!

Granit

Granit - ett material som kombinerar styrka med skönhet på ett unikt sätt. Granit är inte bara robust, det är också vackert med sina olika nyanser och naturliga texturer. Det är perfekt för allt från köksbänkar till trädgårdsdekorationer. Med granit får du inte bara ett tåligt material, utan även ett som förhöjer utseendet på vilket utrymme som helst med sin unika karaktär och charm.

Komposit

Komposit - en smart fusion av naturliga och konstgjorda ingredienser som ger dig det bästa av båda världar. Med komposit får du en slitstark och lättarbetad yta som samtidigt behåller en naturlig känsla och utseende. Det är ett mångsidigt material som passar perfekt till alla tänkbara ideér och det kräver minimalt underhåll för att hålla sig fräscht och snyggt år efter år.

Med komposit får du både stil och praktiskt värde, oavsett vilket projekt du har i åtanke.

Kalksten

Kalksten - är det ultimata materialet för att ge ditt utrymme den där avslappnade och varma känslan. Med sina mjuka färger och naturliga texturer adderar kalksten en touch av elegans och charm till varje rum. Oavsett om det är för golv, väggar, bänkskivor eller badrum, är kalksten ett mångsidigt val som ger ditt hem en tidlös och avslappnad känsla.