Om oss

Steninredning i Linköping AB

Med passion och stort intresse för stenmaterial skapar och levererar vi måttanpassade produkter utav utvalda stenskivor direkt från Italien. Ett unikt hantverk tillverkat i vår verkstad.

Lång erfarenhet och stor kompetens

Steninredning grundades 2012 men det finns över 30 års erfarenhet inom väggarna. Med moderna maskiner och en stor hantverkserfarenhet strävar vi efter att leverera en färdig produkt inom 1,5–2 veckor - från mätning till montering.

Inget jobb är för litet eller för stort och vi tillverkar skräddarsydda bänkskivor till kök och badrum, fönsterbänkar och bord till både privatpersoner och företag.  Vi är lyhörda för idéer och med oss kan du känna dig trygg i att du får det du vill ha.

Stentillverkning i Linköping AB

När du vill ha högkvalitativa måttanpassade produkter i olika stenmaterial.

Hos oss får du en garanterad trygg och säker köpresa där vi levererar produkter i toppkvalitet.  

Från idé till färdigt resultat

Tack vare våra många år inom branschen kan vi erbjuda skräddarsydda produkter i de vanligaste stensorterna. Vare sig det är marmor, granit eller kalksten utgår vi från våra kunders önskemål och idéer som vi sedan levererar samt installerar hos kund.

Samtliga av vår produkter kvalitetssäkras i vår verkstad innan vi levererar dem till våra kunder. För oss som professionella hantverkare är dessutom jobbet inte avslutat innan kunden är nöjd. Det skapar den trygghet som vi vill att våra kunder ska uppleva när det anlitar oss för ett projekt.